Herstel, ontspan en versterk

De massages van Chockdee

Thaise Oliemassage

Bij de oliemassage gebruikt de masseuse speciale essentiële oliën. Deze zijn persoonlijk door ons in Thailand geselecteerd.
De oliemassage is zacht therapeutisch en geeft rust en ontspanning. Het versterkt uw immuunsysteem en bloedcirculatie...

Thaise kruidenstempel massage

Bij de kruidenstempelmassage gebruikt de masseuse warme kruidenbuiltjes, die bestaan uit reinigende, activerende en ontspannende kruiden uit Thailand. Daarmee activeert de masseuse de bloedcirculatie en worden uw spieren soepeler. 

Traditionele Thaise Massage

Bij de traditionele Thaise massage draagt u gemakkelijk zittende Thaise kleding die wij verstrekken, er wordt geen olie bij deze massage gebruikt.
De Thaise massage is vrij stevig. Door de combinatie van rustige bewegingen en acupressuur...

Thaise Voetreflexmassage

Deze massage ondersteunt de natuurlijke processen in het lichaam waardoor klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Voetreflexzonetherapie brengt levensprocessen, die zich hebben vastgezet weer in beweging. Deze massage heeft een rustgevende, therapeutische werking. Zo komen uw lichaam en geest weer in balans.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassages helpen om jou en je kindje te laten ontspannen en om zwangerschapsverschijnselen van ongemak te verminderen. Het is effectief bij het stimuleren van de bloedsomloop in de borsten, het verminderen van gezwollen benen en het verzachten van hoofd- en rugpijn. 

MorgenInternet