Herstel, ontspan en versterk

De massages van Chockdee

BEHANDELING

Thaise Oliemassage

Bij de oliemassage gebruikt de masseuse speciale essentiële oliën. Deze zijn persoonlijk door ons in Thailand geselecteerd.
De oliemassage is zacht therapeutisch en geeft rust en ontspanning. Het versterkt uw immuunsysteem en bloedcirculatie, laat hoofdpijn en stress verdwijnen én zorgt dat u heerlijk slaapt. Zo komen uw lichaam en geest weer in balans.
BEHANDELING

Thaise kruidenstempel massage

Bij de kruidenstempelmassage gebruikt de masseuse warme kruidenbuiltjes, die bestaan uit reinigende, activerende en ontspannende kruiden uit Thailand. Daarmee activeert de masseuse de bloedcirculatie en worden uw spieren soepeler. De combinatie met een oliemassage van uw rug, schouders en hoofd geven ultieme ontspanning. Zo komen uw lichaam en geest weer in balans.
BEHANDELING

Traditionele Thaise Massage

Bij de traditionele Thaise massage draagt u gemakkelijk zittende Thaise kleding die wij verstrekken, er wordt geen olie bij deze massage gebruikt.
De Thaise massage is vrij stevig. Door de combinatie van rustige bewegingen en acupressuur, begeleide strekoefeningen, massage en reflexologie stimuleert de masseuse de energiebanen in uw lichaam. 
BEHANDELING

Thaise Voetreflexmassage

Deze massage ondersteunt de natuurlijke processen in het lichaam waardoor klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Voetreflexzonetherapie brengt levensprocessen, die zich hebben vastgezet weer in beweging. Deze massage heeft een rustgevende, therapeutische werking. Zo komen uw lichaam en geest weer in balans.
MorgenInternet